Gebruikerslogin

Willekeurige afbeelding

Jogging-18.jpg

Familieweekend

Familieweekend Update

herentals heijoshin 001.jpgZondag 10 februari zijn we voor de planning van het familieweekend naar “Den Brink” in Herentals geweest. Alles staat nu in grote lijnen op papier.

Zoals al meegedeeld zullen we met de liefhebbers vanuit Heultje met de fiets in colonne naar Herentals rijden. ‘s Avond zal er een groot kampvuur zijn... zorg maar dat de stembanden geoefend zijn, smeren kan daar nog!

herentals heijoshin 002.jpgZaterdag staat er o.a. een fietstocht gepland (een beperkt aantal fietsen kunnen ook nog ter plaatse gehuurd worden aan €3.00 per halve dag en kunnen gereserveerd worden op 14/21.15.33.) en voor de allerkleinsten is er een wandeling als alternatief. ’s Avonds hebben we dan onze bonte avond (met o.a. dans, sketch, toneel,...). Het is niet verplicht een nummer te verzinnen om mee te kunnen gaan. Zij die een numer hebben kunnen dit best melden zodat het kan ingepland worden.

De omgeving is prachtig, de accommodatie van het terrein en het gebouw biedt vele mogelijkheden en het sanitair wordt momenteel volledig vernieuwd!

We kijken nu vooral uit naar jullie massale inschrijvingen voor het familieweekend van 2008.

Groetjes

Sensei Bert, sensei Louis, Brigitte en Christel