Jeugdstage 2017

vrijdag 23 juni 2017 - 19:00 - zondag 25 juni 2017 - 16:00

Kostprijs deelname: 85 euro.
Op zondag vragen we de ouders aanwezig te zijn voor een demo van de kinderen en BBQ.
Inschrijven voor de stage kan reeds via het online inschrijvingsformulier:
http://www.goju-andy.be/form/inschrijving_stage

Start van de stage op vrijdag 23 juni :
De kinderen worden op vrijdagavond opgewacht aan het onthaal van de Hoge Rielen (parking 1). Van hieruit worden de kinderen onder begeleiding naar het paviljoen gebracht. Het is de ouders niet toegestaan om hun kinderen te begeleiden naar het paviljoen.
Op zondag kunnen de kinderen afgehaald worden aan paviljoen 1 vanaf ten vroegste 12.00 u Als het enigszins mogelijk is vragen wij aanwezig te zijn tijdens de demonstatie. De demonstratie zal doorgaan tussen 12.30 u en 13.00u. Nadien kan u uw kind mee naar huis nemen. Deelname aan de BBQ is zeker geen verplichting.
Opa’s, oma’s en andere mensen die minder goed te been zijn kunnen bij het afhalen van de kinderen het best hun wagen parkeren op parking 4 van het terrein. Deze ligt op het einde van parking 1, waar je het terrein moet verlaten naar links. Hier staan ook pijlen met de vermelding P4.

De prijzen van de barbecue zijn vastgelegd:

  • Bbq volwassene (3 stukken vlees) 15 euro
  • Bbq kinderen (2 stukken vlees) 12,5 euro.

De prijzen zijn idem voor mensen die graag vegetarisch willen eten.
Vlees voorzien is : barbecueworst, sate van varkensvlees en voor de volwassenen nog een gemarineerde kipfilet. Inbegrepen in de prijs ook groenten, brood en sauzen.
Inschrijven op de barbecue kan online op http://www.goju-andy.be/form/inschrijven_bbq, en liefst zo snel mogelijk, zodat we alle afspraken verder kunnen maken met de Hoge Rielen.
Kinderen die deelnemen aan de stage zijn automatisch ingeschreven voor de barbecue . Ze moeten dan ook niet meer ingeschreven worden.

Vrijwilligers gevraagd :
Voor zondag voormiddag en tijdens de barbecue kunnen we nog heel wat hulp gebruiken bij het klaarzetten van de tafels, banken en het voorbereiden van de barbecue en het tappen van het lekkere koele gerstenat. Iedereen die zich geroepen voelt om te komen helpen kan dit melden aan sensei Lu, sensei Karel en sensei Rob.

Lesgever: 
Sensei Lu & sensei Rob, sensei Karel, sensei Danny en sensei Steven
Deelnemers: 
Jeugd, alle graden
Plaats: 
De Hoge Rielen - Kasterlee > Paviljoen 1