Gebruikerslogin

Willekeurige afbeelding

Familieweekend 129.jpg

Jeugdstage 2019

Het is weer bijna zover :

Start van de jeugdstage is op vrijdag 28 juni :
De kinderen worden op vrijdagavond opgewacht om 19.00u aan het onthaal van de Hoge Rielen (parking 1). Van hieruit worden de kinderen onder begeleiding naar het paviljoen gebracht. Het is de ouders niet toegestaan om hun kinderen te begeleiden naar het paviljoen.
Op zondag kunnen de kinderen afgehaald worden aan paviljoen 55 “Konijn” vanaf ten vroegste 12.00 u Als het enigszins mogelijk is vragen wij aanwezig te zijn tijdens de demonstratie. De demonstratie zal doorgaan tussen 12.30 u en 13.00 u. Nadien kan u uw kind mee naar huis nemen. Deelname aan de BBQ is zeker geen verplichting.
Opa’s, oma’s en andere mensen die minder goed te been zijn kunnen bij het afhalen van de kinderen het best hun wagen parkeren op parking 1 ter hoogte van het paviljoen dat direct naast de parking ligt.

De kinderen hebben allemaal een flyer mee gekregen tijdens de lessen hierop stond vermeld wat ze allemaal moeten meebrengen. Als het enigszins mogelijk is geef jullie kinderen een klein rugzakje of iets dergelijks mee samen met een drinkbus zodat ze altijd drank kunnen meenemen naar een training of een andere activiteit.
Wat ze zeker mee moeten brengen is hun goed humeur en de nodige energie om alle activiteiten te kunnen volbrengen. Het is dit jaar weer een goed gevuld programma met een aantal verassingen.

Tot vrijdag 28 juni.

P.S. Vergeet uw verkleed kleren niet.