Familieweekend

Verslagen Familieweekend

Het 7de Heijoshin Dojo Familieweekend: Het verslag!!!

familieweekend_2010_066.jpgVrijdagavond iets voor 20.00 uur arriveren ik met mijn familie keurig op tijd in het Blosocentrum Kattevenia te Genk.
Het organiserende team Brigitte,Christel, Sensei Louis en Sensei Bert verwelkomen ons met de sleutel van onze kamer.
Na onze valies op zijn plaats te hebben gezet worden we uitgenodigd aan de broodjestafel om onze innerlijke mens te versterken.

Familieweekend 2008

Familieweekend2008-97.jpgHerentals bleek een uitstekende locatie te zijn voor de zesde editie van het familieweekend. En die bakken regen van vrijdagmiddag en zaterdagvoormiddag konden de pret niet bederven. Het was een ideale gelegenheid om onze streek te verkennen op een gezonde, energie-zuinige en CO2 vriendelijke manier, jawel met de fiets. Ziehier ons verslag.

Familieweekend Update

herentals heijoshin 001.jpgZondag 10 februari zijn we voor de planning van het familieweekend naar “Den Brink” in Herentals geweest. Alles staat nu in grote lijnen op papier.

Familieweekend 2007

Familieweekend 32.jpg

Voor deze vijfde editie van het familieweekend hebben Brigitte, Christel, Bert en Louis Champlon gekozen. Champlon, een pittoresk dorp in de Ardennen, dat niet voor elke GPS een makkie is om er zijn eigenaar naar toe te loodsen.

Kimashita, mimashita, tanosimimashita

spreuk.gif IMG_0538.JPG

Met deze 3 historische woorden kan ik het 4de familieweekend met de karateclub Heijoshin Dojo kenmerken. Indien je er niet bij kon zijn, hoop ik jou met onderstaande persoonlijke weergave te kunnen aantonen waarom dat zo is.

Het grootste probleem dat ik bij het schrijven van deze tekst heb ervaren, is dat er in mijn grijze hersenmassa blijkbaar nogal wat korte termijngeheugen verdwenen is. Aanvullingen bij onderstaande tekst zijn dan ook meer dan welkom.

Familieweekend Oostende

IMG_6689.JPG

Ziehier een kort relaas over het familie weekend van 16 tot 18 september.

Het was alsof we terug op schoolreis gingen, reeds zenuwachtig vanaf ’s morgens en we mochten pas ‘s avonds vertrekken.